Saptamana aceasta – 20 – 26.07.2015

Dragi frați și surori,

suntem în perioada vacanței, sper că sunteți bine toți dintre voi, așa cum ați observat am înnoit site-ul bisericii, vom începe să rescriem articole și materiale informative și ziditoare pe acest site, tot aici aveți predicile la zi ținute în biserica ”Isus Mântuitorul”, de aceea vă invit să îl vizitați mai des pentru zidirea sufletului vostru și pentru părtășia cu frații. De asemenea puteți distribui un anumit material unui prieten când simțiți că ajută, în felul acesta extindeți lucrarea bisericii.

Vreau să vă anunț că în duminica din 2 august dimineață vom avea cu ajutorul Domnului un serviciu special de botez nou testamental. Să ne rugăm pentru sufletele care vor face legământ cu Domnul și să ne rugăm totodadă pentru cele care încă nu au făcut pasul acesta, să îl facă spre mântuirea lor.

Trăim vremuri de mari schimbări politice, economice și militare în lumea întreagă. Credința ajunge la marginile lumii, iar venirea Domnului este mai aproape ca oricând. Vă îndemn să vegheați fiecare dintre voi la relația cu Domnul, la relația cu frații și cu biserica, și să vă puneți în slujba lui Dumnezeu potrivit cu darurile și chemarea pe care o aveți. Nu mai este mult și toate lucrurile se vor sfârși, iar noi trebuie să ne pregătim pentru asta, trebuie să fim gata!

Să ne vedem cu bine în cadrul întâlnirilor bisericii!
Dumnezeu să vă binecuvinteze!