Duminică 8 nov. ora 10:00 – Sărbătoarea mulțumirii!

Clik pentru suraă
Clik pentru sursă
Drați frați și surori,
Duminică de la 10:00 vom avea cu ajutorul Domnului sărbătoarea mulțumirii. Vă îndemn să veniți să aducem Domnului o jertfă de mulțumire pentru anul acesta și pentru toate roadele pe care El ni le-a dat. După terminarea serviciului divin vom avea o agapă, vom sta în părtășie împreună. Să aveți în vedere acest lucru și să rămânem împreună cu biserica. Vom avea și un invitat în mijlocul nostru fratele păstor și profesor Octavian Baban, dânsul va vesti cuvântul, să ne rugăm ca Dumnezeu să îi dea putere și mult har!
Psalmii 50:14 “Adu ca jertfă lui Dumnezeu mulţumiri şi împlineşte-ţi juruinţele făcute Celui Preaînalt. “
 
Vă îndemnăm să aduceți fiecare după putere fructe, legume, ulei, zahăr, orez etc. și ca dar de muțumire Domnuului, cât și ca decor în sala bisericii, însă vă îndemn să veniți cu ele de vineri, sau sâmbătă seara. Noi vom fi la biserică sâmbătă de la ora 15:00 aproximativ ca să decorăm sala. Vă invităm să aduceți ceea ce aveți pe inimă și cei care puteți să ne ajutați cu decorarea sălii să invităm sâmbătă de la ora 15:00.
—–
Fraților, iar acum la final am un îndemn pe inimă, văzând schimbările din țara noastră, haideți să ne rugăm chiar acum, să luăm câteva minute de tăcere și să ne rugăm pentru noii demnitari ai țării, știți că premierul a depus mandatul împreună cu guvernul pe care îl conducea. Să ne rugăm pentru conducători mai drepți, mai responsabili și mai înțelepți, care să aducă vremuri de înviorarea peste țara noastră. Să ne rugăm, iar vineri când vom avea ziua noastră de post și rugăciune să ne amintim de acest motiv!
1 Timotei 2:1-2 “Vă îndemn dar, înainte de toate, să faceţi rugăciuni, cereri, mijlociri, mulţumiri pentru toţi oamenii, pentru împăraţi şi pentru toţi cei ce sunt înălţaţi în dregătorii, ca să putem duce astfel o viaţă paşnică şi liniştită, cu toată evlavia şi cu toată cinstea. ”
Să fiți binecuvântați!
Florin Stoica