Radio Bistrita Crestina

 

[html5radio radiolink=”http://5.2.174.158:8000/;stream.mp3″ radiotype=”shoutcast” bcolor=”000000″ image=”shoutcast-icecast-html5-player-player.jpg” title=”Radio Bistrita Crestina” artist=”http://isusmantuitorul.ro”]

Radio Bistrita Crestina este un post cu muzica religioasa, ce poate fi ascultat zilnic pe frecventa 106 Fm in orasul Bistrita dar si pe internet oriunde in lume.

“Este o adevarata binecuvantare ca, printre zecile de voci pe care le auzim zilnic, sa ascultam si voci care il proclama pe Iisus Hristos ca Domn si pe Dumnezeu ca Rege.”

Echipa este formata din oameni cu obiective bine definite, acelea de a transmite mesajul Scripturii prin emisiuni crestine, care urmaresc sa aduca o oaza de speranta intr-o lume arida si uneori lipsita de sens.

Puteti asculta predici ziditoare, cantece si poezii crestine, informatii despre ce se intampla in lumea evanghelica cat si stiri internationale.

Daca doriti sa incepeti o zi plina de pace si liniste sau sa petreceti o seara in compania Cuvantului lui Dumnezeu, va recomandam emisiunile difuzate pe frecventa 106 Fm.